712-0156/01 – Jazyk anglický 1/II GMT (A1/II MT)
Garantující katedra | Institut jazyků | Kredity | 2 |
Garant předmětu | Mgr. Zuzana Trawinská | Garant verze předmětu | PaedDr. Marcela Adámková |
Úroveň studia | pregraduální nebo graduální | | |
| | Jazyk výuky | čeština |
Rok zavedení | 2001/2002 | Rok zrušení | 2003/2004 |
Určeno pro fakulty | HGF | Určeno pro typy studia | bakalářské |
Cíle předmětu vyjádřené dosaženými dovednostmi a kompetencemi
Tourism Intermediate 2 B1-B2:
Cílem je získání řečové dovednosti v anglickém odborném jazyce na úrovni B1-B2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
Vyučovací metody
Cvičení (v učebně)
Anotace
Student se naučí základům small talk, je schopen poradit a doporučit, charakterizuje jídlo svého regionu, dozví se o tzv."Food tourism", pohovoří o "Rural tourism", je schopen informovat o počasí.
Povinná literatura:
Doporučená literatura:
Forma způsobu ověření studijních výsledků a další požadavky na studenta
Zápočtový test
E-learning
Další požadavky na studenta
Aktivní účast ve výuce, plnění zadaných písemných a ústních úkolů. 80% účast ve výuce, min. úspěšnost testu: 65%
Prerekvizity
Předmět nemá žádné prerekvizity.
Korekvizity
Předmět nemá žádné korekvizity.
Osnova předmětu
Tourism 2 Intermediate: Lekce: 4 - 6
1 Jak dávat spropitné
2 Přivítání
3 Small talk
4 Rada a povinnost
5 Regionální kuchyně a svátky jídla
6 Národní kuchyně
7 Popis chodů jídla
8 Turistika se zaměřením na jídlo
9 Vyřizování stížností
10 Přijetí objednávky
11 Životní prostředí
12 Rurální turistika
13 Jak podat informace o počasí
14 Zápočtový test
Podmínky absolvování předmětu
Podmínky absolvování jsou definovány pouze pro konkrétní verzi předmětu a formu studia
Výskyt ve studijních plánech
Výskyt ve speciálních blocích
Hodnocení Výuky
Předmět neobsahuje žádné hodnocení.